SVERIGES NYA BRANSCHPRIS

Stora Influencerpriset är Sveriges nya branschpris för social media influencers. Här prisas Sveriges mest kreativa och affärsdrivna innehållsskapare - oavsett kanal - i 10 olika kategorier. Vi delar även ut ett hederpris, namngett efter en av Sveriges mest etablerade veteraner i branschen.


Stora Influencerpriset är till för kreatörer och inspiratörer på samtliga plattformar - blogg, Instagram, YouTube, Facebook, Twitter och mer. Priserna delas ut på en gala på Elite Marina Tower den 13 oktober, 2017. 


Priset är instiftat av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers. En oberoende jury utser nio vinnare och två av priserna röstas fram av publiken samt medlemmarna i Influencers of Sweden.

13 OKTOBER, 2017

ELITE MARINA TOWER - Saltsjöqvarns Kaj 25, 131 71 Nacka

BLI MEDLEM I SVERIGES BRANSCH-

ORGANISATION FÖR SOCIAL MEDIA INFLUENCERS

Influencers of Sweden är Sveriges branschorganisation för social media influencers. Vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intressen, att utbilda dem kring sina rättigheter och skyldigheter och stödja dem i sina roller som publicister.


Därför ska du bli medlem:

  • Utöka ditt professionella nätverk
  • Vägledning och branschanpassade utbildningar om bland annat marknadsföringslagen, webbstrategi och försäljning.
  • Information som sparar tid och pengar. InoS hjälper till att bevaka, sålla och tolka information kring branschhändelser 
  • Branschrekommendationer som enar branschen och ger en enad röst mot beställare och samhället.